تبلیغات
☂عاشق باران☂ - تزئین دسر

سلام علیکم

با آرزوی قبولی نماز و روزه هاتون تو این ایام مبارک،تو ماه رمضان بلاخره همه مهمون دعوت میکنن و مهمونی میرن و یا اصلا بلاخره سر سفره افطار،دسر میذارین و میل میکنین،من حالا چند مدلشونو میذارم براتون که تزئین شده هستن و البته میتونه یه ایده هم برای شما باشه که از چه دسر هایی میشه استفاده کردمن عکساشونو با طریقه درست کردنشون گذاشتم،که اگه بخواین تهیه کنین،راحت باشیدحالا فکر نکنم که آقا پسرا براشون جالب باشه ولی اگه دوست داشتین مامان یا آبجیتونو در جریان بذارین،شاید خوششون اومد،البته شاید دختر خانوما هم حوصله درست کردم نداشته باشن،بازم میتونین ماان و یا آبجیتونو در جریان بذارین


حالا لطفا بفرمایید ادامه مطلب



ژله با تزئین سیب


مواد لازم:

- ژله یک بسته

- یک ورق ژلاتین

- آب مقدارشو روی بسته ژله مینویسن

- سیب قالب زده به مقدار لازم

طرز تهیه:

از ژله هایی که رنگ قرمز و نارنجی دارن (یله آلبالو یاپرتقال) تا سیب درونش مشخص بشه،ورق ژلاتین و ژله رو تو آب حل کرده و در صورت تمایل یک قاشق شکر به آن اضافه کنید،روی حرارت ملایم قرار بدهید تا رنگ شفاف به خودش بگیرد.سیب را از قبل پوست کنده و فاصله زمانی که ژله آماده میشود سیب هارا پوست کنده و به قطر نیم سانتی متر برش بدهید و قالب بزنید سیب و ژله را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید و هنگامی که ژله کمی بسته شد، آنرا هم بزنید تا زله در همه جای ژله پراکنده شود،پس از دو الی سه ساعت ژله سفت میشود یک ظرف بزرگتر از قالب را از آب نیمه گرم پر کنید و قالب ژله را تا لبه در آن فرو ببرید و مواظب باشید که آب داخل آن نرود با حرکت دادن ظرف ژله به سمت چپ و راست،متوجه جدا شدن ژله از قلب میشوید،ظرفی را که برای سرو ژله در نظر گرفته اید روی قالب وارونه کنید و ژله را برگردانید میتونید اطراف ژله رو تزئین کنید تا زیباتر بشه.




تزئین ژله با توت سفید و توت فرنگی:

- ژله پرتقال یک بسته

- آب دو لیوان (میتونید از دو لیوان آب یا یک لیوان آب و یک لیوان آب پرتقال استفاده کنید)

- شکر در صورت تمایل 2 قاشق غذا خوری

- توت فرنگی و توت سفید و خیار برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و ژله را با یک لیوان آب سرد حل کنید و بعد یک لیوان آب نمیمه گرم اظافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم مثلا روی بخار آب (روش بن ماری) یا روی حرارت کم و شعله پخش کن قرار دهید تا ژله کاملا شفاف و آماده شود،بعد یک ظرف پیرکس انتخاب کنید(این ظرفی که تو عکس هستش،بزرگه کمی،واسه همین دو برابر این مقدار که گفته شده،استفاده شده) نصف ژله رو در ظرف بریزید و بذارید یخچای تا بعد نیم الی یک ساعت سفت بشه،بعد از یخچال در بیارید و روشو با توت سفید و توت فرنگی و خیار تزئین کنید و بقیه ژله رو به آرامی روش بریزید،میتونید به میل خودتون،نیمی از تزئینتون مثل شکل زیر،بیرون باشه و شکل سه بعدی داشته باشه.
اگه تو این ژله از آب پرتقال استفاده کنید هم خوشمزه تره و هم ارزش غذایی بیشتری داره.





مواد لازم:

- برنج یک لیوان

- شکر دو لیوان

- آب پنج و نیم لیوان

- زعفران دم کرده یا آب کرده

- گلاب 5 لیوان

- هل کوبیده مقداری

- روغن دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را به مدت دو ساعت خیس کنید و در آب بریزید و روغن را به آن اظافه کنید، و روی حرارت بذارید،وقتی که برنج پخته شد،شکر و زعفران را اظاقه کنید و زمانیکه کاملا قوام لازم را گرفت گلاب را در آن ریخته و بعد از دو الی سه دقیقه شعله را خاموش کنید،شله زردتون آماده هستش.

حالا چندتا مدل تزئین شله زرد






و چند مدل تزئین کاستر:

طرز تهیه کاستر،روی بستش نوشته شده،پودر کاستر رو میتونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید

این گلها که وسط کاستر هستش،قند هستش،میتونید از لوازم قنادی ها بخرید









و چند مدل حلوا:
















با تشکر از وبلاگ آشپزی رنگین
حالا اگه راضی بودین،نظر بدین




ادامه مطلب
تاریخ : شنبه 15 مرداد 1390 07:07 ق.ظ | <-PostTime-> | نویسنده : زینب | نظرات( )

نمایش نظرات 1 تا 30